Wie ben ik

Mijn naam is Annemieke Stahlberg. Ik ben 54 jaar en trotse moeder van 6 prachtige kinderen, waarvan er één als mijn begeleidings-engeltje in de hemel woont. Ik heb door mijn Nederlandse moeder en Indische vader mijn roots zowel in Nederland als in Indonesië liggen. Deze combinatie zie je ook terug in wie ik ben. Mijn (stille) kracht ligt vooral in mijn vermogen tot diep voelen en verbinden met zowel mijn voorouders en begeleiders als met de mensen om me heen.


Als kind al ervaarde ik de wereld anders dan de meeste mensen in mijn omgeving.

Ik zag en hoorde dingen, die blijkbaar alleen ik hoorde en zag. Ik begreep de mensen om me heen en de buitenwereld niet, want wat ik voelde en intuïtief wist strookte niet met de woorden die ik hoorde en het plaatje wat me voorgehouden werd. Ik miste verbinding en veiligheid. Dat maakte dat ik onzeker werd en in m’n hoofd ging zoeken naar oplossingen. Ik ging pleasen, scannen en ontwikkelde overtuigingen en patronen die gebaseerd waren op angst. Ik had m’n kern verlaten en leefde vanuit m’n hoofd in een voorwaardelijke schijnveiligheid.


Het heeft me heel wat jaren gekost om al deze mechanismen en conditioneringen te erkennen en herkennen en terug te keren naar m’n hart. En nog dagelijks leer ik over mezelf en mijn ondermijnende patronen die me afhouden van mijn werkelijke kern, mijn ziel en mijn zielsbestemming.


Inmiddels weet ik dat ieder mens in de kern hetzelfde is en van dezelfde oorsprong. Wij zijn geboren lichtwezens vol liefde en compassie met allen een eigen zielsbestemming/geschenk aan de wereld. We zijn uitgerust met een zelfgenezend vermogen op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak en hebben allen een diep innerlijk weten.


De reis om je deze kern weer te herinneren en om je zielsbestemming te vinden, kun je het leven noemen. Een onbekend pad waarbij ons hart en onze bezieling de weg aanreikt en waarbij ik graag mijn liefde en licht laat schijnen om jouw pad wat te verhelderen en verlichten.

Mijn zielsbestemming

Ik ben heldervoelend en helderwetend – en ben in staat om met mijn open hart naar jou te luisteren. Dit is het geschenk wat ik meegekregen heb op mijn levensreis. Mijn verlangen is dat jij je onvoorwaardelijk gezien en gehoord voelt – door mij, maar vooral weer door jezelf. Voorbij je conditioneringen en patronen, achter alle maskers terug naar je authentieke kern. Ik ondersteun je graag in dit proces “weer thuiskomen bij je ware zelf” om te leven vanuit jouw diepste verlangens en behoeften, waarin je kiest voor jezelf, zorgt voor jezelf en levensvreugde & licht durft te laten schijnen...


IK GELOOF IN DE KRACHT VAN LIEFDE EN LIEFDEVOLLE AANDACHT

Mijn werkwijze

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden.

Door onze ervaringen in dit leven (al vanaf en zelfs voor de geboorte) kunnen er blokkades ontstaan in ons energiesysteem, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Het leven is net een dans, een continu proces van balans en evenwicht houden tussen de verschillende krachten van het universum. In deze wereld vol woorden, beeld en geluid raken we makkelijk verwijderd van onze bron van wijsheid VOELEN.

Door middel van zielscoaching en healing zal ik jouw zelfgezendvermogen aanspreken om zo je lichaam, geest en bewustzijn weer in balans te brengen en je levensenergie weer te laten stromen. Ik breng je terug naar jouw bron van innerlijk weten en wijsheid.


Healing

Als Healer maak ik respectvol en liefdevol contact met jouw energie en jouw ziel. Door zachte aanraking breng ik je weer in contact met je lijf, je gevoel en zelfgenezend vermogen. Het uitgangspunt van een healing is het stimuleren van dit zelfgenezend vermogen. Een healing vind plaats op mijn behandeltafel.

Zielscoaching

In een veilige sfeer, bespreken we de thema’s waarbij jij ondersteuning vraagt. Ik zal met mijn hart luisteren en jou uitnodigen om samen in de spiegel te kijken die het universum ons voorhoudt. Er kunnen blokkades zijn ontstaan in jouw gedachten en overtuigingen over je zelf. Samen zoeken we naar inzicht en helderheid.


Ik zal je niets nieuws kunnen leren, er is niets wat je ziel nog niet weet. Alle antwoorden liggen al in je. Ik kan je wel helpen herinneren en ontwikkelen. Het vraagt moed en toewijding om eerlijk naar jezelf te kijken en een persoonlijk ontwikkelproces aan te gaan. Ik geloof in de (eigen)wijsheid die ieder mens bezit, en weet uit ervaring dat een veilige omgeving en een liefdevolle, oordeelloze ondersteuning vaak al voldoende is. Ik zal weerspiegelen wat jij me laat zien en voelen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Mijn (levens)visie

Het leven wil vooral van je dat je het leeft als de prachtige authentieke ziel die je bent in vrijheid en liefdevolle verbinding met jezelf en anderen. Het leven geeft ons vele menselijke ervaringen, van groot geluk, en hoogtepunten tot intens verdriet en dieptepunten – van diep vertrouwen tot totale chaos. Wij krijgen als mens allemaal te maken met verlies, onzekerheid, verdriet en teleurstellingen. Deze ervaringen en de keuzes die we daarin maken, zijn de enige manier om te kunnen groeien als ziel.


Het is ons ego wat ons wil beschermen tegen pijn en daarom patronen ontwikkeld die een schijnveiligheid geven. We bouwen muurtjes om ons hart wat ons verwijdert van wie we in de kern zijn. Deze processen gebeuren meestal onbewust.


Ik heb ervaren dat het leven je blijft uitnodigen te herinneren wie je bent en wat je zielsbestemming is en ik weet dat door het voelen en erkennen van alles wat er in je leeft, je jezelf weer op jouw unieke levenspad kan zetten.


GEVOEL WIL NIET OPGELOST WORDEN, GEVOEL WIL GEVOELD WORDEN, EN DAARMEE LOST HET OP…


Ik ben er graag voor je!